pb-rodjendani-arenaTelefon za informacije i zakazivanje termina:

te phone calls: +381(0)63 7 796 796

viber viber calls: +381(0)63 7 796 796

9173779 orig whats app calls: +381(0)63 7 796 796

Za one koji žele brzu i adrenalinsku akciju u koju će se potpuno uneti

za-koga-je-paintball

Ne postoji ni jedan trenutak u paintball igri kada ćete stajati mirno. U svakom trenutku ćete se osećati kao da "nešto gori". Vi ste napad i odbrana non-stop i Vaši ciljevi zahtevaju od Vas neprekidnu pažnju i odlučnost. Protivnici se skrivaju iza svakog ćoška i loptice lete brzinom i do 90 m/s. Vi treba da preživite ali i da budete voljni da podnesete žrtvu radi pobede Vaše ekipe. Članovi Vaše ekipe računaju na to da ćete brzo reagovati i pažljivo dozirati napad, u skladu sa datim momentom. Možete da čujete protivnike da Vam se približavaju. Možete da vidite loptice da lete i da ih čujete kako se razbijaju o drveće ili druge prepreke. Skliznite na kolena i zalegnite iza drveta, pokrivajte članove Vaše ekipe, slavite posle teško izborene pobede na takmičenju. Paintball je dinamična akcija prenesena uz pomoć savremene tehnologije sa kompjuterskih ekrana direktno u pravi život.

Za one koji žele snažan mentalni i fizički izazov

Ovo je igra za osobe koje razmišljaju. Nedostatak koncentracije vodi eliminaciji. Ako ste u zatvorenom prostoru, možete izabrati taktiku zasnovanu na brzim pregrupisavanjima sa stalnim kretnjama i podrškom vatrom isturenim članovima tima. Ako ste napolju, na velikom otvorenom polju, možda ćete želeti da podelite Vašu grupu na dva dela i usredsredite se na suparnike iz različitih pravaca. Da bi konstantno pobeđivali u ovoj igri, Vaš tim i Vi morate koristiti odgovarajuću taktiku prilikom usklađenog komuniciranja i morate misliti brzo da bi ste se prilagodili neočekivanim situacijama. Potrebna je zrelost da bi reagovali kao pojedinac a da pritom ne izgubite uvid u Vašu ulogu u ekipi. Potrebna je inteligencija i brzo odlučivanje da biste nadjačali protivnika u raznovrsnim situacijama koje mogu nastati prilikom igranja paintball-a.

Za one koji žele da igraju svoju igru

Paintball je za sve! Pravila su definisana a postoje verzije igre koje su prilagođene svakom stepenu veštine i životnom dobu. Možete igrati paintball sa porodicom illi prijateljima, sa Vašom klupskom, plesačkom ili crkvenom grupom, ili jednostavno možete sami doći i upoznati nove ljude sa kojima delite strast prema dinamičnim, timski orijentisanim sportovima. Bez obrzira na to da li Vaša igra dobro funkcionoše ili ne, ostvarićete jedinstvenu vezu sa kime god da ste igrali. Nigde ne možete brže steći prijatelje od stranaca nego igrajući sa njima paintball. Sigurno možemo reći da je paintball igra društveno iskustvo bez premca i da je otvorena prema svim došljacima.

Za one koji žele da budu najbolji u igri koju igraju

Ako uložite vreme i energiju da napravite odličan tim, trenirate redovno i imate malo sreće, možete postati profesionalni igrač paintball-a, iskusiti tempo igre koji je neprevaziđen i nadmetati se na međunarodnim takmičenjima sa najboljim svetskim igračima. Za neke je dovoljno biti "vikend ratnik". Drugi igraju zbog pobedničkog ushićenja i traže više nivoe takmičenja. Paintball nudi pregršt mogućnosti za svakoga. Vaš izbor je koliko daleko želite da idete u ovom sportu.

Ako ste voleli igru šuge ili žmurke kada ste bili mlađi, ova igra u bilo kojoj od svojih manifestacija predstavljaće najuzbudljivije takmičarsko iskustvo koje ćete ikada iskusiti. Dodajte tome izuzetno trajno drugarstvo koje ćete razviti sa Vašim drugovima iz tima i imaćete jednu od najboljih igara ikada izmišljenih!
Paintball je za Vas!

Svako želi da doživi avanturu - veoma pojačanu, dramatičnu realizaciju herojskog i veštog delovanja radi dostizanja cilja. Paintball je mikrokosmos avanture koju mi iskušavamo svaki dan. Paintball kuca na vrata naše mašte - šta ako moj život zavisi od onoga što izaberem da uradim u sledećem trenutku? Paintball donosi nezamenljiva iskustva igre koja su univerzalna i veoma lična za svakog igrača. Za one koji traže igru koja je više od sume svojih delova - evo je ovde.
Uhvatite je!

Cene | Price

Osnovni paket:

100 kuglica, 1h igre i oprema

1200 din. (po igraču)


Srednji paket:

200 kuglica, 1h igre i oprema (preporučujemo)

1800 din. (po igraču)


Profi paket:

300 kuglica, 2h igre i oprema

3000 din. (po igraču)

 

 

Minimalan broj za rezervaciju termina na urbanom terenu je 6 igrača.

Minimalan broj za rezervaciju termina na Adi Ciganliji je 10 igrača.

 

Dođite i uverite se zašto smo najbolji!

 

Go to top