LASER TAG BEOGRAD

Dobro došli na najneobičniji laser tag u Beogradu, gde ćete biti okruženi zapanjujućim svetlosnim efektima stvorenim radijacijom nekadašnje nuklearne elektrane.

 

⦿ ROĐENDANI / TEAM BUILDING / IGRE ⦿

Elektrana je doživela nuklearnu katastrofu, ali umesto apokaliptične pustoši, nastao je radioaktivni teren. Od tada, svaka površina ovog laser tag terena zrači intenzivnim bojama, stvarajući pravu vizuelnu rapsodiju.

Kroz vatromet svetlosti, možete da čujete zvuke borbe, dok se Vaši prijatelji skrivaju iza prepreka, spremni da Vas napadnu. Osetićete kako Vam srce ubrzano lupa dok smišljate strategiju za kontranapad.

Laser tag u Beogradu poseban je po tome što nije samo igra za odrasle, već i za decu. Ako tražite savršeno mesto za proslavu rođendana, ovo je definitivno idealna opcija. Deca će biti oduševljena što se igraju u svetu svetlosnih efekata i visoke tehnologije, a roditelji mogu da se opuste, znajući da su njihova deca bezbedna.

Na ovom neobičnom terenu se ”bore” uz najsavremenije laser tag markere, što će sigurno zadovoljiti njihovu potrebu za uzbuđenjem.

LASER TAG ROĐENDANI

Osim što pružaju izuzetnu zabavu, oni nude i niz prednosti u odnosu na klasične rođendane u igraonicama.

 

Apsolutno su bezbedni i bezbolni, jer se koriste markeri koje ispaljuju infracrvene zrake.

 

 

laser tag rođendani - laser tag beograd

Laser tag rođendani su idealni za decu uzrasta od 8 do 11 godina, ali zabava koju pruža ova igra nije rezervisana samo za njih. Čak i stariji uzrasti mogu uživati u uzbuđenju i akciji laser taga.

Budite sigurni da će Vaše dete biti zvezda dana, dok se takmiči sa svojim drugarima i timski pokušava da osvoji prevlast na terenu. A najbolji deo je što ne morate brinuti o bezbednosti, jer laser tag koristi potpuno bezopasne infracrvene lasere.

Deca će biti opremljena posebnim senzorima na glavi koji prate njihovu aktivnost tokom igre. Dobra strana je to što niko ne ispada iz igre, već se na kraju, na osnovu bodova, proglaša pobednik.

Nakon igre odlazimo u sigurnu zonu gde se odmaramo, sabiramo utiske i klopamo.

Kada se svi okupimo oko slavljenika, započinjemo veselo pevanje rođendanske pesme. Atmosfera će biti ispunjena osmehom i srećom dok zajedno duvamo svećice na rođendanskoj torti. Ovo je trenutak koji će se dugo pamtiti i koji će ostaviti neizbrisiv osmeh na licu slavljenika.

Naš cilj je da Vaše dete doživi najbolji rođendan ikada, ispunjen avanturom, zabavom i nezaboravnim trenucima.

Naš tim iskusnih animatora će se pobrinuti za sve detalje i učiniti da rođendan bude nezaboravan. Nećete moći da odolite smejanju i sreći dok gledate Vašeg malog junaka kako uživa u najuzbudljivijem rođendanskom iskustvu ikada.

 

KOJI SU BENEFITI LASER TAG ROĐENDANA?

1. Aktivna zabava: Laser tag rođendani su fizički aktivna igra koja podstiče kretanje i veštine. To znači da će deca biti aktivna sve vreme, što može pomoći u sprečavanju prekomerne upotrebe tehnologije.

2. Izazov za mozak: Laser tag je taktička igra koja podstiče razmišljanje i strategiju. Deca će morati da se trude da pronađu skrovišta, razviju planove i sarađuju sa svojim timovima kako bi pobedili. To je sjajan izazov za mozak koji će poboljšati kognitivne sposobnosti i razviti kreativnost.

3. Odličan izbor za tinejdžere: Tinejdžeri se često osećaju previše starim za klasične rođendanske zabave, ali su i dalje deca koja žele da se zabavljaju. Laser tag rođendani su sjajan izbor za tinejdžere jer nude izazov i akciju koji odgovaraju njihovom uzrastu.

4. Sigurno okruženje: Laser tag se igra sa bezopasnim laserskim puškama koje emituju infracrvenu svetlost, što je apsolutno bezbedno za decu. Osim toga, u areni postoje supervizori koji vode računa o sigurnosti igrača tokom cele igre.

5. Mogućnost za roditelje da se opuste: Za razliku od klasičnih rođendanskih zabava, roditelji ne moraju da brinu o nadgledanju igre ili čuvanju dece u igraonicama. U laser tag areni, deca su pod nadzorom supervizora, što znači da roditelji mogu da se opuste i uživaju u vremenu koje provode sa prijateljima ili čak organizuju vlastiti paintball meč na terenu pored.

Laser tag Beograd - Laser tag rođendani Arena No1

LASER TAG TEAM BUILDING

Uđite u svet fantastične igre gde svaki tim ima jedinstvenu strategiju,a isti cilj – da porazi protivnički tim i da osvoji kontrolu nad terenom.

Laser tag team building podstiče saradnju i komunikaciju među igračima. Kroz igru, igrači razvijaju strategije i taktike koje zahtevaju saradnju svih članova tima, što olakšava dalju saradnju na poslu. Osim toga, igrači moraju da rade zajedno kako bi prešli prepreke i pobedili, što stvara osećaj zajedništva i poverenja među članovima tima.

Laser tag, takođe, podstiče kreativno razmišljanje, sposobnost brzog donošenja odluka u situacijama pod pritiskom i razvija sposobnost rešavanja problema. Ovo su sve važne veštine u poslovnom svetu, gde se često suočavamo sa nepredviđenim situacijama koje zahtevaju brze reakcije i inovativna rešenja.

Takođe, laser tag stvara zabavnu i opuštenu atmosferu koja pomaže u smanjenju stresa i povećanju produktivnosti. Ovo je aktivnost koju može igrati bilo ko bez obzira na fizičku kondiciju ili prethodno iskustvo, što ga čini idealnim izborom za team building događaje.

Sve ove prednosti čine laser tag sjajnom prilikom za zabavu, učenje i razvoj timskih veština, što su ključni faktori za uspeh timova u poslovnom okruženju.

A ukoliko želite realističniju ‘’borbu’’ sa više adrenalina, onda možete odabrati neki od naših paintball terena i zaigrati Counter  Strike u realnom svetu.

Paintball team building u Beogradu - Paintball teren Kluz - Arena No1
Call Now Button