LASER TAG PRIJATELJSKE IGRE - DOĐI I IGRAJ

Želiš da se oprobaš u laser tag-u, ali organizacija sa prijateljima je postala prava glavobolja? Ne brini, znamo kako da ti pomognemo!

Naše prijateljske igre su savršeno rešenje za tebe. Svakog četvrtka, bez obzira da li dolaziš sam/a ili sa društvom, mi ti organizujemo nezaboravno laser tag iskustvo. Samo DOĐI I IGRAJ.

Šta dobijaš:

  • Korišćenje terena i nove laser tag opreme za SAMO 600 dinara!

Paintball i laser tag prijateljske igre u Beogradu - Paintball klub Arena No1

  • Nema potrebe za organizovanjem timova – mi ćemo sastaviti ekipe na licu mesta od svih prisutnih, tako da možeš da se pridružiš kao solo igrač, sa prijateljima ili da upoznaš nove ljude.

 

Termin i lokacija:

  • Svakog četvrtka za 16+ godina od 19:30h.
  • Teren: Kluz
Laser tag Dođi i igraj - Paintball klub Arena No1

ZAŠTO MORAŠ DA PROBAŠ LASER TAG?

Laser tag Dođi i igraj - statistika

Detaljna statistika: Možeš da vidiš svoje performanse tokom igre. Naši laserski markeri omogućavaju praćenje detaljne statistike, tako da ćeš znati da li si bio najprecizniji, koga si najviše puta pogodio, ko je tebe najviše puta pogodio i moći ćeš da uporediš svoj učinak sa ostalim igračima. Ovo ti omogućava da dobro upoznaš svoje jače i slabije strane i da u svakoj narednoj igri radiš na svojim slabostima sve dok ne postaneš NAJBOLJI laser tag igrač.

Laser tag Dođi i igraj - modovi igre

Više modova igre: Dosadno ti je da igraš istu igru iznova? Ne brini, mi ti nudimo raznovrsne modove igre, tako da ćeš iskusiti različite izazove i taktike. Da li si spreman da nam pokažeš šta znaš?

Ne dozvoli da te organizacija i raspored sprečavaju da uživaš u svojoj strasti prema laser tag-u. Naša ,,Dođi i igraj” akcija ti omogućava da jednostavno dođeš i prepustiš se akciji.

Rezerviši svoje mesto odmah, jer broj mesta je ograničen, i postani deo laser tag zajednice koja zna kako da se zabavi. Očekujemo te!

Pridruži se i našoj viber grupi i prati redovno sva obaveštenja u veza sa prijateljskim igrama.

Call Now Button