LASER TAG IGRA U BEOGRADU - cena

LASER TAG IGRA: ADRENALINSKA AVANTURA ZA SVE UZRASTE

Ako ste spremni za uzbuđenje, akciju i timsku igru, onda ste na pravom mestu. Laser tag je jedna od najpopularnijih igara u kojoj možete uživati sa prijateljima, porodicom ili kolegama. Bez obzira da li ste mladi avanturista ili odrasla osoba koja želi da se opusti i zabavi, laser tag igra će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Laser tag je visokoenergetska igra u kojoj se koriste infracrveni markeri i prsluci sa senzorima koji reaguju na laserske zrake. Cilj igre je pogoditi protivničke igrače laserskim zracima i osvojiti što više poena. Na laser tag terenu vas čeka mnoštvo zaklona i prepreka. To omogućava igračima da se kriju, planiraju strategiju i taktiku kako bi pretekli protivnički tim.

Naš laser tag teren je moderno dizajniran i pruža vrhunski doživljaj. Bezbednost je naš prioritet, pa se igra odvija u potpuno kontrolisanim uslovima. Naš tim je tu da vam pruži detaljna uputstva o pravilima igre i korišćenju opreme. Laser tag igra promoviše timski rad, komunikaciju i brzo razmišljanje.

Zaplovite u svet laser taga i doživite uzbuđenje i adrenalin. Rezervišite svoju igru danas i pripremite se za nezaboravnu avanturu. Vidimo se!

Ako Vas interesuje više o Laser tag rođendanima, kliknite na ovu rečenicu.
Za informacije o slobodnim terminima i za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na telefon 063 7 796 796.

Lokacija:
– Franje Kluza 2, Zvezdara

– Nehruova 51b, blok 44, Novi Beograd

Call Now Button