LASER TAG ROĐENDANI: AKTIVNA I UZBUDLJIVA AVANTURA ZA DECU

Laser tag rođendani su nezaboravno iskustvo za decu. Sa preporučenim uzrastom od 6 do 13 godina, ova igra pruža uzbudljivu avanturu i slobodu kretanja. Koristeći posebne laserske markere, deca će se osećati kao pravi junaci akcionih filmova.

Jedna od najvećih prednosti laser tag rođendana je bezbednost. Laserski markeri emituju nevidljive infracrvene zrake, potpuno bezbolne i bezopasne po decu. Nema potrebe za nošenjem zaštitne opreme, kao što je kod drugih vrsta igara sa projektilima. Roditelji mogu biti potpuno sigurni da će njihova deca biti zaštićena tokom cele igre.

Tokom rođendanskog slavlja, deca će biti angažovana tokom sat vremena intenzivne laser tag igre. Na specijalno dizajniranom terenu, prepunom prepreka i skrovišta, deca će se takmičiti i uživati u adrenalinskoj zabavi. Timski rad, strategija i brza reakcija će biti ključni za pobedu.

Nakon laser tag igre, sledeći deo rođendanskog programa je gađanje airsoft meta. Ova aktivnost će dodatno podići nivo zabave i uzbudljivosti.

Naravno, laser tag rođendan ne bi bio potpun bez vremena rezervisanog za klopu i tortu. Nakon zabave deca će moći da se opuste, napune energijom i uživaju u ukusnom obroku i rođendanskoj torti.

Laser tag rođendani su sjajan način da se obeleži poseban dan deteta. Deca će se zabaviti, provesti kvalitetno vreme sa prijateljima i stvoriti uspomene koje će čuvati zauvek. Ova uzbudljiva igra pruža nezaboravno iskustvo koje će deca dugo pamtiti, zato ne oklevajte već rezervišite laser tag rođendan još danas.

 

cena za sve termine od ponedeljka do četvrtka

VAŽI ZA SVE TERENE.

cena za sve termine PETKOM

VAŽI ZA SVE TERENE. PAKETI UKLJUČUJU SVE NAVEDENO IZNAD, SAMO SE CENA RAZLIKUJE.

cena za sve termine VIKENDOM

VAŽI ZA SVE TERENE, OSIM ZA KLUZ NEDELJOM. PAKETI UKLJUČUJU SVE NAVEDENO IZNAD, SAMO SE CENA RAZLIKUJE.

cena za sve termine NEDELJOM NA KLUZU

 PAKETI UKLJUČUJU SVE NAVEDENO IZNAD, SAMO SE CENA RAZLIKUJE.

Ako Vas interesuje više o Laser tag rođendanima, kliknite na ovu rečenicu.
Za informacije o slobodnim terminima i za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na telefon 063 7 796 796.

Lokacija:
– Mite Ružića 8, Zvezdara

– Nehruova 51b, blok 44, Novi Beograd

– Bulevar oslobođenja 71a, Autokomanda

 

Call Now Button