NAJLUĐE MOMAČKO VEČE U BEOGRADU

 

 

Zaboravite na dosadne momačke večeri i doživite pravi adrenalin i smeh uz najluđe igre i streljanje, koje će vas pripremiti i za neumoljivo “zvocanje” vaše drage!

 

Nismo tu da organizujemo obično momačko veče; mi ćemo vas povesti na adrenalinsko putovanje kroz doživljaje koje ćete prepričavati godinama!

DOLAZAK U RATNU ZONU MOMAČKE VEČERI

(dolazak tačno u 19h i 30min obuke)

Okupite ekipu i zakoračite hrabro na bojno polje! Naši instruktori će vas upoznati s opremom i pravilima, ali zapamtite – ovde nema vojnih formalnosti, samo neobuzdano muško uzbuđenje!
Paintball u Beogradu - Paintball teren Kluz - Arena No1

AKCIJA, AKCIJA, AKCIJA

(19:30h – 20:30h)

Prva kuglica je ispaljena, i adrenalin kreće da struji! Nema predaje, samo juriš napred!

Trčite, krijte se, smejte se – ovo je vaša prilika da se osećate kao heroji iz akcionih filmova, jer pred vama je sat vremena aktivne paintball igre.

Paintball u Beogradu - Paintball teren Kluz - Arena No1

MUŠKE LUDORIJE

(20:30h – 21h)

Kad pomislite da je sve gotovo, mi smo za vas spremili neke prave muške ludorije! Od pucanja na venčanicu (morate videti mladoženju u toj haljini) do čuvanja vredne nagrade sa povezom preko očiju – ovo će biti trenuci za prepričavanje do kraja vaših dana!

 

Birate 2 od 4 aktivnosti:

 

  • Pucanje na venčanicu – Rame uz rame s ekipom, pravimo pravi “modni” revolucionarni obrt!

Uzeli smo najlepšu vencanicu za Vas, dragi mladoženjo, ali ne za ono što očekujete! Stajaćete ispred zida dok ekipa ima čast da vas “ukrasi” bojama. Brže trčite, brže ćete biti ofarbani!

  • Ćorave bake – Osvoji nagradu ako možeš, ali sa povezom na očima!

Jedan hrabri momak čuva vrednu nagradu, ali sa povezom na očima! Ostatak ekipe ima skvikavce na obući koji daju jasan znak gde se nalaze. Hoće li nagrada biti sigurna, ili će ekipa izvesti najsmelije akcije?

  • Igra sa štitom – Za prave junake bez straha od izazova!

Mladoženja dobija štit, ali za njega ne važe pravila! Njegova misija je eliminisati protivnike, dok će se suprotni tim truditi da ga pogodi… u glavu! Sigurno, zabavno i izazovno!

  • Rulet – Okreći flašu, nema predaje!

Na terenu se nalazi sto s flašom i paintball markerom s 10 kuglica. Flaša se zavrti i na slučajno izabranog igrača ide paintball marker! Brzi refleksi i smirenost su ključni! Dok ekipa traži zaklon, nema vremena za razmišljanje!

 

Paintball u Beogradu - Paintball teren Kluz - Arena No1

POBEDNICI, SLAVITE UZ KLOPU

(21h – 21:30h)

Kada akcija stane, vreme je za proslavu! Zaslužili ste da se opustite uz sočan roštilj ili picu i bezalkoholna pića u neograničenim količinama (jer želećete da se sećate svega).

Dičite se svojim pobedničkim bojnim ranama i smejte se do suza dok prepričavate nezaboravne trenutke!

Paintball u Beogradu - Paintball teren Kluz - Arena No1

VREDNOST PAKETA ZA PAINTBALL MOMAČKO VEČE

Paintball momačko veče je osmišljeno da donese smeh, zabavu i izazove koje ćete prepričavati godinama. Rezervišite svoje mesto već danas i uživajte u nezaboravnoj avanturi koja će testirati vašu hrabrost, veštine i timski duh! Budite deo ovog adrenalinskog iskustva koje će vas spojiti i dati vam priču za ceo život!

Momačko veče se održava na najbolje ocenjenom paintball terenu u Beogradu – paintball teren Autokomanda.

Call Now Button