PAINTBALL PRIJATELJSKE IGRE - DOĐI I IGRAJ

Želiš da se oprobaš u paintball-u, ali organizacija sa prijateljima je postala prava glavobolja? Ne brini, znamo kako da ti pomognemo!

Naše prijateljske igre su savršeno rešenje za tebe. Svake srede, bez obzira da li dolaziš sam/a ili sa društvom, mi ti organizujemo nezaboravno paintball iskustvo. Samo DOĐI I IGRAJ.

Paintball i laser tag prijateljske igre u Beogradu - Paintball klub Arena No1

Šta dobijaš:

  • Vrednost 100 kuglica je SAMO 600 dinara umesto uobičajenih 1500 dinara!

Paintball i laser tag prijateljske igre u Beogradu - Paintball klub Arena No1

  • Nema potrebe za organizovanjem timova – mi ćemo sastaviti ekipe na licu mesta od svih prisutnih, tako da možeš da se pridružiš kao solo igrač, sa prijateljima ili da upoznaš nove ljude.
  • Korišćenje paintball opreme.
  • Pristup svim našim terenima bez dodatnih troškova. Možeš odabrati teren koji ti je najbliži (Zvezdara, Autokomanda ili Novi Beograd).

 

Termin i lokacija:

  • Svake srede za 16+ godina od 19:30h.
  • Teren: Svake srede igre se organizuju na svim terenima (osim na Adi), tako da ćeš imati priliku da se oprobaš na svakom od naših terena.
Paintball i laser tag prijateljske igre u Beogradu - Paintball klub Arena No1

Ne dozvoli da te organizacija i raspored sprečavaju da uživaš u svojoj strasti prema paintball-u. Naša ,,Dođi i igraj” akcija ti omogućava da jednostavno dođeš i prepustiš se akciji.

Rezerviši svoje mesto odmah, jer broj mesta je ograničen, i postani deo paintball zajednice koja zna kako da se zabavi. Očekujemo te!

Pridruži se i našoj viber grupi i prati redovno sva obaveštenja u veza sa prijateljskim igrama.