Tokom proteklih nekoliko godina ugostili smo mnoge momačke večeri u Paintball klubu Arena. Momačko veče je jedinstven trenutak u životu. Stoga zaslužuje i jedinstvenu aktivnost koja će svima ostati u dugom sećanju, a najviše mladoženji. Zato vam mi nudimo jednu od najboljih fora za momačko veče!

Momačko veče je postalo nezaobilazno

Momačko veče obred prelaska ispunjen različitim običajima i tradicijama. Cilj je da ostane u dugom sećanju budućeg mladoženje. Zapamtite da ovaj dan mora biti ispunjen neočekivanim događajima i iznenađenjima. Glavna svrha momačke večeri je još jedno otkačeno druženje sa svojim prijateljima pre no što vaša supruga potpuno ovlada vašim vremenom. Posebno vašim slobodnim vremenom.

Momačko veče se uglavnom sastoji od toga da budući mladoženja obavlja smešne aktivnosti koje inače ne bi radio.

Šta je paintball momačko veče?

Paintball je aktivnost s obiljem adrenalina, dobre zabave i uzbuđenja. Svako paintball nadmetanje zahteva posebnu strategiju, pozitivno uzbuđenje, ali pre svega dobru timsku saradnju. Igra se za svoj tim, i bitno je da na kraju osvojite protivnikovu zastavicu ili bazu. Zato je zajednički poduhvat važniji od pojedinačnih veština.

Međutim, na paintball momačkoj večeri (paintball bachelor party) nema nadmetanja timova. Ceo tim igra protiv samo jednog protivnika – mladoženje! Hm, zvuči nepravedno, sačekajte pre nego što doneste zaključke o jadnom mladoženji. Iako igra sam, za razliku od svih ostalih on na raspolaganju ima neograničenu municiju. Kao i u drugim paintball nadmetanjima, čim njegova kuglica pogodi protivničkog takmičara, nebitno u koji deo tela, on ili ona su eliminisani. Međutim, mladoženja je eliminisan samo kad ga pogode u kacigu. To naravno ne znači da on neće biti pogođen i u druge delove tela. Naprotiv, mladoženja će dobiti dobru dozu kuglica i definitvno dobro zapamtiti svoj bachelor party. Ali jedno je sigurno, on će biti glavni heroj ovog takmičenja, bez obzira s koliko masnica na kraju završi!

Isplanirajte dobro ovo nezaboravno iskustvo

Dobar plan i organizacija su uvek ključ uspeha. Isto važi i za paintball momačko veče. Ukoliko želite da iznenadite brata, prijatelja, kuma, rođaka moraćete da isplanirate sve: goste koji će biti pozvani, aktivnosti, budžet, lokaciju, trajanje događaja.

Prvo, nemojte mu reći šta ste planirali. Jednostavno ga zamolite da se nađe sa vama. Tako neće imati drugog izbora nego da vam dozvoli da ga povedete na „tajno mesto“. Predlažemo Vam da mu pokrijte oči i uši kako ne bi imao pojma šta se događa i dovedite ga u Paintball klub Arenu! Usput i kad stignete na odredište, napravite nekoliko fotografija dok on nema pojma i još uvek ima povez na očima. Ove fotografije ostaće kao odličan suvenir na njegovu jedinstveno momačko veče. Još ako svemu dodate i kreativno tematsko maskiranje, dobićete pun pogodak!

Arena će biti vaš pouzdan „saučesnik“

Čim je vaša grupa obučena i spremna za igru, mi preuzimamo! Naši instruktori redovno organizuju događaje ove vrste. Stoga će savršeno prilagoditi scenarije igara kako bi mladoženja na momačkoj večeri završio određene misije. One retko idu u njegovu korist, ali će sasvim sigurno biti za pamćenje.

Kada završite sa paintball aktivnostima, dolazi trenutak da pogledate do tada napravljene snimke. Arena će vam izaći u susret ako imate poseban zahtev ili originalnu ideju, želju ua posebnom scenografijom, brendiranjem, organizacijom prevoza do lokacije i drugih dodatnih usluga. Da znate da li bi to bilo moguće – ne ustručavajte se da nas pitate! Kontaktirajte nas mi ćemo utvrditi da li smo u mogućnosti da i to organizujemo za vas.

Umesto klišea, dosadnih i jednoličnih momačkih večeri, predlažemo da za mladoženju organizujete nešto malo maštovitije i originalnije. Paintball momačko veče će sigurno biti „pun pogodak“!

Call Now Button