Odgovor na ovo pitanje predstavlja slatke muke između sjajnih opcija. Bilo da se radi o organizaciji nezaboravnog dečijeg rođendana, ili rođendana za odrasle. Svaka od opcija ima posebne prednosti u skladu s vašim zahtevima i željama.

Ono što im je zajedničko je da je sve opcije izuzetno zabavno igrati, kao i da su pogodne za većinu uzrasta. Međutim, naravno da ima bitnih razlika.

 

Koje su glavne razlike između pejntbol, airsoft i laser tag rođendana?

Ukoliko do sada niste imali prilike da se oprobate niti u jednoj od ove tri discipline, naš savet bi bio da ih isprobate sledećim redosledom:

laser tag → paintball → airsoft.

Ovakav redosled određuje kompleksnost rukovanja oružjem. Ipak moramo istaći napomenu da niti za jednu disciplinu nije neophodno nikakvo ranije iskustvo.

 

1. Laser tag rođendan

laser tag rođendan

Za razliku od pejntbola i airsofta, laser tag puške ne ispaljuju municiju. Jedino što ispaljuju je laserski zrak. Jedino što se gađa je senzor koji svaki takmičar nosi.

Laser tag rođendan je jako intenzivan, sa puno trčanja i aktivnosti sve vreme trajanja igre. Može se reći da je ovo iskustvo najsličnije igranju video igrice uživo. Biće sjajan izbor za prave zaljubljenike u video igrice koji će na laser tagu otkriti novu dimenziju svoje strasti!

Laser tag rođendani su ubedljivo najbezbedniji. I pored toga, deca će imati mogućnost da na jedan dan postanu njihovi omiljeni akcioni junaci!

Više o laser tag pravilima možete videti ovde: https://lasertag-beograd.com/laser-tag-igra/

Za decu od 8 do 11 godina
EKSTRA preporuka
Za decu stariju od 11 godina
preporuka
Za odrasle
X

 

2. Paintball rođendan

Paintball rođendan

Pejntbol puške ne izgledaju baš kao prave puške, ali je definitivno pejntbol okršaj pravi ratni okršaj.

Grupa ljudi se naizmenično “lovi” i izbegava međusobno, sve dok jedna osoba ili ekipa ne trijumfuje nad drugom. Na paintball rođendanu igra aktivno uključuje sve učesnike. Na taj način ćete sigurno izbeći mogućnost da se neko „smori“ na rođendanu. Ne samo to, svako će davati svoje maksimume za ekipu, pritom oslobađajući veliku dozu adrenalina. Pogodak kuglice definitivno podstiče adrenalin, ali bez brige – paintball je bezbedniji od golfa.

Treba imati na umu da za mlađu decu postoje i specijalne „splatmaster“ puške koje ispaljuju znatno blaže hice. Time je bezbednost dodatno povećana.

Više o paintball pravilima možete videti ovde: https://paintballbeograd.com/sta-je-paintball/

Za decu od 8 do 10 godina
preporuka
Za decu stariju od 10 godina
EKSTRA preporuka
Za odrasle
EKSTRA preporuka

 

3. Airsoft rođendan

Airsoft rođendan

Airsoft izgleda najrealnije s obzirom da su pištolji dizajnirani da izgledaju kao pravi modeli vatrenog oružja. Airsoft replike ispaljuju plastičnu kuglicu prečnika 6mm. Mogu ispaljivati kuglice u dva režima: polu-automatskom ili automatskom režimu.

Airsoft rođendani su sjajna prilika za fotkanje pregršt fotografija pre igre, sa oružjem za koje će se mnogi zapitati kako ste do njega došli.

Više o airsfot pravilima možete videti ovde: https://airsoftbeograd.com/airsoft-pravila/

Za decu od 8 do 14 godina
X
Za decu stariju od 14 godina
EKSTRA preporuka
Za odrasle
EKSTRA preporuka

 

Koja je razlika u cenama?

Razlike u cenama između paintball rođendana, airsoft ili laser tag rođendana u klubu Arena No1 nema.

Postoje tri osnovne cenovne kategorije paketa za paintball rođendane i airsoft rođendane, i dve od te tri kategorije za laser tag rođendane.

Na vama je da odaberete koji paket može najviše odgovarati vašim zahtevima.

Osnovna razlika je u broju učesnika:

1) do 10 učesnika;

2) od 10 do 15 učesnika;

3) od 15 do 20 učesnika (važi samo za paintball i airsoft rođendane).

 

Takođe razlikuju se i odrednice koje se tiču trajanje igre i broja kuglica. Sva tri paketa uključuju rođendanske pizze i neograničene sokove.

 

Detaljan cenovnik za paintball rođendane i airsoft rođendane možete naći ovde:

https://paintballbeograd.com/za-decu-od-6-do-12-godina/

 

Detaljan cenovnik za laser tag rođendane možete naći ovde:

https://lasertag-beograd.com/laser-tag-rodjendani/

 

Ukoliko još uvek imate problem da odlučite koja bi opcija rođendana bila najpogodnija za vas, imamo predlog – isprobajte sve tri pa će se zaključak lako nametnuti!

https://www.youtube.com/watch?v=Q3vpjbpFscg

https://www.youtube.com/watch?v=32uM8gaM75s

Call Now Button