Da li se vašem detetu bliži rođendan i ne znate kako da ga proslavite? Ne želite da pravite klasičan rođendan kod kuće, a deca su se zasitila igraonice? Često se dešava da deca kada napune šest godina prosto prerastu i dosade im aktivnosti koje igraonice nude. Mi imamo pravo rešenje za vas, jedan pravi sportski rodjendan! 

Deluje možda preambiciozno reći da akcija i borba poput paintball-a može doprineti razvoju mentalnih veština vaše dece. Međutim, dokazano je da su sportske aktivnosti najzdraviji način za rešavanje tenzije i agresije.

Paintball omogućava deci da se na efikasan način reše stresa i omogućava vežbanje na prezabavan način. Pored toga, ovaj sport podrazumeva timski rad i komunikaciju. Kako bi pobedila, vaša deca moraju da koriste svoje veštine i komuniciraju, dogovaraju se sa saborcima, formiraju najbolju strategiju. Vaše dete će morati da pokuša da pogleda i razume situaciju iz perspektive drugih i uvaži njihovo mišljenje. Ova veština će mu biti značajna za svakodnevnicu i dalji život.

Ovo su sve razlozi zašto je paintball rodjendan zapravo sjajna rodjendanska aktivnost, koja će višestruko doprineti vašem detetu. Osim navedenih benefita, deca će se sjajno provesti, izaći iz kuće i odvojiti se od ekrana. Na ovaj način ćete i osigurati, da ne samo vaše dete, već i svi učesnici, nikada ne zaborave ovaj rođendan. Ako želite sportski rodjendan, puno zabave, nezaboravan provod i puno smeha- paintball rodjendan je vaš izbor!

 

Splatmaster je idealan za dečije rodjendane

 

Ako želite da za specijalnu priliku počastite vaše dete, idealno rešenje je paintball za decu tj. splatmaster. Shvatamo da je kako deca rastu, sve teže pronaći aktivnosti koje su pogodne za njihove godine ili dovoljno “kul”. To će definitivno biti unikatno i iznadprosečno iskustvo. Uz paintball će imati priliku da okupe svoje drugare, iskuse borbu na “bojnom polju” i steknu novo iskustvo. Ovo će biti pun pogodak za decu koja obožavaju pucačke video igrice. Preporučujemo ih za događaje kao što su:

 

  • Dečiji rodjendani
  • Školska druženja
  • Porodično okupljanje.

Bitno je deci ograničiti vreme za ekranom

Kao što svi znamo, previše vremena provedenog za računarom ili telefonom, oštećuje vid i nije zdravo za decu. Deca koja provode oko 7 sati dnevno ispred ekrana, imaju tri puta veću sklonost ka razvijanju kratkovidosti. Upravo zbog toga je potrebno da vreme koje dete provodi za ekranom bude ograničeno. 

Roditelji moraju da povedu računa o tome, ali postaje sve izazovnije pronaći aktivnosti koje će ih odvojiti od ekrana. Zabava i uzbuđenje koje pružaj online svet i igrice, teško je rekreirati u realnom svetu. Stoga, deca često biraju ovaj šareni, uzbudljivi, interaktivni svet i u njemu provode mnogo vremena. Klasične dečije igrice i aktivnosti poput igre u parku ili igraonici, često neće zadovoljiti njihove apetite za vanserijskom zabavom.

Roditelji moraju razmišljati van okvira, smišljati inovativne načine za provođenje kvalitetnog i svrsishodnog vremena, a tu svoje mesto nalazi paintball za decu.  On pruža adrenalinsku zabavu, priliku da deca istraže svoje granice, kompetencije i pokažu borbenost. Paintball rodjendan će biti sjajan način da se deca uvedu u ovaj svet, osete čari igranja igrica u realnom svetu i požele da mu se vrate. 

Retko se roditelji odlučuju za ovakve proslave rodjendana. To je zapravo najzdraviji način da deca provode vreme. Pored zatvorenih terena, vođeni mišlju da deca sve manje provode vremena u prirodi, organizovali i paintball teren na otvorenom (na Adi). Smatramo da ne postoji zdraviji način da vaše dete proslavi divan dan, a da ne bude ni svesno toga koliko zapravo čini za svoje zdravlje i svoj organizam. Više o našim terenima možete pročitati na OVOM LINKU.

Paintball rodjendani- organizacija

Ovaj sportski rodjendan je sve popularniji medju decom i roditeljima. Za vaše mališane obezbedili smo splatmaster puške, koje su u odnosu na klasičan paintball marker slabijeg intenziteta. Samim tim su i pogoci bezbolni, a kretanje je olakšano.

Paintbal rodjendani za decu igraju se po principima klasične paintball igre. Deca će biti podeljena u dve ekipe, koje se bore jedna protiv druge, jure se po terenu i pucaju iz paintball puški. Kada je pogođeno, dete odlazi u bazu i čeka završetak runde. Svaka runda traje do pet minuta, pa se paintball rodjendani sastoje u proseku od 15ak rundi. 

Svesni toga da paintball može delovati opasno roditeljima, želimo da naglasimo da je izuzetno bitno kome svoju decu prepuštate. Paintball je u svakom smislu potpuno bezopasan, ali je bitno imati poverenja u organizatore. To moraju biti profesionalci, ljudi sa iskustvom koji će maksimalno voditi računa o deci i ispratiti svaki njihov korak. Kada pametno izaberete organizatore, deca će maksimalno uživati a vi biti potpuno opušteni.

Kako bi deca, ali i roditelji bili bezbrižni, obezbedili smo zaštitne maske, kombinezone i pancire. Zaštitna oprema obezbediće stopostotnu sigurnost dece. Njima je izričito  zabranjeno skidanje maske, kako bi se sprečio bilo kakav vid povređivanja i bola. Svako kršenje pravila, biće sankcionisano i igrač će biti izbačen iz igre. Vaša deca će biti u rukama iskusnih sudija, koje će tokom trajanja igre pratiti situaciju i sprečiti bilo kakvo kršenje pravila bezbednosti.

Paintball rodjendani – naše usluge i paketi

U ponudi imamo tri paketa za paintball rodjendane, koji se razlikuju po kapacitetu, odnosno broju igrača i obezbeđenih kuglica za pucanje. Svi paketi obuhvataju sat vremena igranja paintball-a, obezbeđene porodične pice i neograničene sokove. Tortu donosite vi, a mi ćemo vam obezbediti tanjiriće, viljuške, nož za tortu itd. Dakle, bezbrižno možete doći na proslavu rođendana, poneti tortu za slavljenika i sve ostalo prepustiti nama. Takođe, vaša deca će iskusiti još jednu aktivnost- airsoft. Obezbedili smo da 20 minuta vaša deca gađaju airsoft mete, što će zasigurno oduševiti sve njih.

Prvi paket prilagođen je za grupu do deset igrača, drugi paket namenjen je za 11 do 14 igrača, a poslednji za do 20 igrača. Više o paketima možete pročitati na linku i pogledati kakve smo akcije pripremili specijalno za vas.

Ono što nas sada zanima jeste kakav je vaš stav kada su u pitanju paintball rodjendani? Da li biste priredili vašem detetu ovakav spektakularan rodjendan? Ukoliko već jeste, pišite nam vaša iskustva, kako ste zadovoljni organizacijom? Da li bi ponovili ovakvu proslavu?

Call Now Button