Paintball teren Ada Ciganlija

 

Otvoreni paintball teren Ada Ciganlija otvoren je 2001. godine i trenutno je najveći šumski paintball teren u Srbiji.

Čini ga šuma na Adi Ciganliji u neposrednoj blizini Parka za venčanja i Golf kluba.

Sezonskog  je tipa i radi od marta do novembra.

Obavezno je zakazivanje termina 72h ranije.

Paintball teren Ada Ciganlija je dimenzija 140×80. Predviđen je za maksimalno 70 igrača. Prepreke su drveće, oborena stabla, betonske prepreke i drveni koturovi. Poslednji termin je u 18h.

Takođe, poseduje i izdvojeni deo, ograđen jakim mrežama za zaustavljanje paintball kuglica. Iz njega posetioci, koji ne igraju, mogu pratiti tok paintball igre.

Ovo je popularno na dečijim rođendanima, gde roditelji mogu da prate svoju decu i navijaju. Ništa nije poput paintball rođendana na Adi! Naš teren pruža veliki otvoreni prostor za igru i okruženje šume što dodatno doprinosi atmosferi.

Paintball na Adi nije samo idealan za opuštanje sa prijateljima, već je i sjajna team building aktivnost. Naš tim ima veliko iskustvo u organizovanju team building događaja i igara koje su prilagođene potrebama svake grupe. Paintball je odličan način za razvijanje timskog rada, komunikacije i liderstva, dok se istovremeno zabavljate i vežbate.

Paintball na Adi - paintball na otvorenom u organizaciji paintball kluba Arena No1

U sklopu terena, pre ulaza na sam teren, postoji “sigurna zona”. Reč je o prostoru posebno uređenom za team building-e, u vidu pet betonskih stolova sa klupama. Ovaj prostor se koristi i za kratku obuku, jer sigurnost je naš prioritet i važno je da svi budu upoznati sa pravilima i da ih poštuju.  

Ali to nije sve! Činjenica da se teren nalazi na prelepoj Adi Ciganliji, okruženoj rekom Savom i šumama, predstavlja savršenu kulisu za avanturu koju ćete dugo pamtiti. Ada Ciganlija je jedna od najposećenijih destinacija u Beogradu, tako da se posle dana provedenog u uzbudljivoj paintball igri, možete opustiti na plaži ili uživati u ukusnoj hrani u nekom od restorana ili kafića na Adi.