Paintball teren Ada Ciganlija

Pripremite se za potpuno novu avanturu na Adi! Nakon intenzivnih radova, naš teren je prošao kroz potpunu transformaciju.

Budite među prvima koji će doživeti novu dimenziju adrenalina i zabave na našem renoviranom terenu. Uskoro otvaramo vrata za nezaboravno iskustvo koje će vas osvojiti iznova i iznova!


Zakazivanje termina je već počelo
, zato požurite i zakažite svoj termin na vreme.

USKORO više informacija o renoviranom terenu. 

Obavezno je zakazivanje termina 72h ranije.

Paintball teren Ada Ciganlija je dimenzija 140×80. Predviđen je za maksimalno 70 igrača. Prepreke su drveće, oborena stabla, betonske prepreke i drveni koturovi. Poslednji termin je u 18h.

Takođe, poseduje i izdvojeni deo, ograđen jakim mrežama za zaustavljanje paintball kuglica. Iz njega posetioci, koji ne igraju, mogu pratiti tok paintball igre.

Ovo je popularno na dečijim rođendanima, gde roditelji mogu da prate svoju decu i navijaju. Ništa nije poput paintball rođendana na Adi! Naš teren pruža veliki otvoreni prostor za igru i okruženje šume što dodatno doprinosi atmosferi.

Paintball na Adi nije samo idealan za opuštanje sa prijateljima, već je i sjajna team building aktivnost. Naš tim ima veliko iskustvo u organizovanju team building događaja i igara koje su prilagođene potrebama svake grupe. Paintball je odličan način za razvijanje timskog rada, komunikacije i liderstva, dok se istovremeno zabavljate i vežbate.

paintball tereni u Beogradu

U sklopu terena, pre ulaza na sam teren, postoji “sigurna zona”. Reč je o prostoru posebno uređenom za team building-e, u vidu pet betonskih stolova sa klupama. Ovaj prostor se koristi i za kratku obuku, jer sigurnost je naš prioritet i važno je da svi budu upoznati sa pravilima i da ih poštuju.  

Ali to nije sve! Činjenica da se teren nalazi na prelepoj Adi Ciganliji, okruženoj rekom Savom i šumama, predstavlja savršenu kulisu za avanturu koju ćete dugo pamtiti. Ada Ciganlija je jedna od najposećenijih destinacija u Beogradu, tako da se posle dana provedenog u uzbudljivoj paintball igri, možete opustiti na plaži ili uživati u ukusnoj hrani u nekom od restorana ili kafića na Adi.

Call Now Button