Paintball teren Autokomanda

Paintball teren Autokomanda otvoren je 2017. godine i trenutno je najbolje ocenjen paintball teren u Beogradu. Zvanična adresa objekta je Bulevar oslobođenja 71A.

Ovaj teren čini prizemna zgrada sa visokim krovom u dvorištu stare firme Autokomanda u neposrednoj blizini Spomen-parka „Topovska šupa“. Ulaz u dvorište, u kome se nalazi objekat, je na samom kružnom toku.

Paintball teren Autokomanda je dimenzija 50×32 i na jednom je nivou. Predviđen je za maksimalno 38 igrača. Prepreke su isključivo drvene. Osvetljen je reflektorima velike snage, dok stakleni krov omogućava igranje i po dnevnom, prirodnom svetlu.

Na terenu se održava i Airsoft.

Postoji i izdvojeni deo, zatvoren drvenim tablama, sa prozorima. Iz njega posetioci, koji ne igraju, mogu pratiti tok paintball igre.

Ovo je popularno na dečijim rođendanima, gde roditelji mogu da prate svoju decu i navijaju. 

U sklopu objekta, pre ulaza na sam teren, postoji „sigurna zona“. Reč je o prostoru od 200m2 posebno uredjenom za proslavu dečijih rođendana, u vidu šest separea sa stolovima i frižiderom za tortu.

Prostor je klimatizovan i pušenje nije dozvoljeno. Ovaj prostor se koristi i za kratku obuku, poseduje svlačionice, deo za streličarstvo i stoni fudbal. Objekat poseduje: wc, parking, free wi-fi, ozvučenje. Objekat poseduje i ulaz za invalidska kolica.

Radimo 365 dana u godini, po svim vremenskim uslovima. Radno vreme je od 9h do 22:30h uz obavezno zakazivanje termina.

Zatvoreni teren (mapa):

Autokomanda, Bulevar Oslobođenja 71a   

Call Now Button