SPORTSKI ROĐENDANI O KOJIMA SE PRIČA

ALL INCLUSIVE ROĐENDANI. VI DONOSITE SAMO TORTU.

Sportski rođendani pružaju ne samo zabavu, već i važne lekcije o timskom duhu, disciplini i fizičkoj aktivnosti. Kada Vaši klinci dosegnu uzrast od 8 godina i više, njihova radoznalost i želja za izazovima rastu iz dana u dan. Klasične igraonice za decu postaju prevaziđene, dok mali avanturisti teže nečemu novom i uzbudljivom.

ZAŠTO IGRAONICE ZA DECU SA VIDEO IGRAMA

NISU PRAVI IZBOR ZA PROSLAVU ROĐENDANA?

Igraonice za decu sa video igrama, iako na prvi pogled mogu izgledati kao privlačna opcija za stariju decu, zapravo imaju negativan uticaj na njihov razvoj.

Prekomerna izloženost ekranima i pasivno provođenje vremena igrajući video igre u igraonicama dovodi do smanjene fizičke aktivnosti, otežanog razvoja socijalnih veština i problema sa koncentracijom.

Starija deca već provode dosta vremena koristeći tehnologiju i telefone u svakodnevnom životu, pa bi trebalo da proslava rođendana bude prilika da se odvoje od ekrana i uživaju u aktivnostima koje podstiču kreativnost, socijalizaciju i fizičku aktivnost.

Sportski rođendani nude zdraviju alternativu koja će deci pružiti priliku da se kreću, da imaju interakciju sa svojim vršnjacima i da stvaraju nezaboravne uspomene van digitalnog sveta.

ORGANIZUJTE SPORTSKI ROĐENDAN IZ FOTELJE

SAMO NAS POZOVITE I ODABERITE TERMIN I LOKACIJU NAJBLIŽU VAMA, A SVE OSTALO JE NAŠA BRIGA

Kada organizujete rođendan svog deteta, suočavate se s raznim izazovima. Pronalaženje prostora koji odgovara interesovanjima deteta, planiranje aktivnosti koje će zabaviti svu decu, briga o sigurnosti i organizacija detalja – sve su to stvari koje mogu izazvati glavobolje.

Mi Vam nudimo rešenje. Kada kažemo da se brinemo za sve, zaista mislimo na sve.

Sportski rođendani u Beogradu - lokacije paintball kluba Arena

sportski rođendani u beogradu 4 LOKACIJE U BEOGRADU

Znamo da ponekad može biti izazov organizovati prevoz dece do lokacije proslave rođendana. Zato smo tu da olakšamo stvari!

Sa četiri različite lokacije, pružamo Vam mogućnost da odaberete onu koja je najbliža vama. Jednostavno odaberite lokaciju koja Vam je najpraktičnija i mi ćemo se pobrinuti za nezaboravan rođendan Vašeg mališana.

Sportski rođendani u Beogradu - paintball i laser tag

sportski rođendani u beogradu 2 TIPA SPORTSKIH ROĐENDANA

Uzbuđenje, dinamika i timski duh – to su stvari koje privlače klince u uzrastu od 8 godina pa nadalje.

Mi Vam nudimo dve opcije sportskih rođendana:

Ove aktivnosti nude sve gorenavedene elemente, pružajući deci priliku da se oprobaju u nečem potpuno drugačijem i uzbudljivom. I ne samo da pružaju zabavu, već i podstiču fizičku aktivnost, razvijajući motoričke veštine i jačajući kondiciju.

Sportski rođendani u Beogradu - paintball i laser tag

sportski rođendani u beogradu VAŠE JE SAMO DA DONESETE TORTU

Jedan od najvećih benefita naših proslava rođendana je to što roditelji ne moraju da brinu o organizaciji. Sve je naša briga – od planiranja programa do obezbeđivanja hrane i pića.

Vaše je samo da donesete tortu, a mi se brinemo za sve ostalo.

Na taj način, možete se opustiti i u potpunosti uživati u danu sa Vašim mališanom, dok mi radimo sve što je potrebno da se proslava pretvori u nezaboravan događaj.

SPORTSKI ROĐENDANI – ISKUSTVA

AKO NE VERUJETE NAMA, POGLEDAJTE ISKUSTVA NAŠIH KLIJENATA

Pa hajde da sumiramo zašto su paintball i laser tag naša preporuka za sportski rođendan:

  • Aktivna zabavaUmesto sedenja za stolom ili statičnog igranja video igara u igraonicama za decu, kod nas će se mališani aktivno kretati, trčati, praviti strategije i uživati u adrenalinskim trenucima.
  • Razvijanje timskog duha – Kroz igre kao što su paintball i laser tag, deca će učiti važnost timskog rada, komunikacije i podrške svojim drugovima.
  • Sigurnost na prvom mestu – Naši sportski rođendani su u potpunosti bezbedni, deca nose zaštitnu opremu i pod stalnim su  nadzorom instruktora. Kada je u pitanju paintball za decu od 8 do 12 godina, onda se igra Splatmaster, čiji je princip igre kao u paintball-u, ali su markeri slabiji. Više o splatmasteru, pročitajte ovde.
  • Nezaboravno iskustvo – Vaše dete će se osećati kao pravi heroj dok se bori na terenu, stvarajući nezaboravne uspomene sa svojim prijateljima.

SPORTSKI ROĐENDANI – CENA

SAMO NAS POZOVITE I ODABERITE TERMIN I LOKACIJU NAJBLIŽU VAMA, A SVE OSTALO JE NAŠA BRIGA

POPUST ZA SVE PAKETE:

Ponedeljak-četvrtak: 15%

Petak: 10%

*Ne važi za teren na Adi Ciganliji

OD MAJA SU AKTIVNI I NAŠI NOVI SPORTSKI ROĐENDANI NA ADI

  • Rođendani namenji deci od 6+ godina
  • Aktivnosti: mototički poligon, zorbing, bubble crush, poligon preciznosti (soft archery, frizbi challenge)
Call Now Button