Arena no1 paintball tereni se nalaze na četiri lokacije

Zatvoreni paintball tereni (radno vreme od 09h do 22:30h)

Novi Beograd blok 44, Nehruova 51b

Autokomanda, Bulevar Oslobođenja 71b

Zvezdara, Mite Ružića 8

Otvoreni paintball teren (radno vreme od 09h do 19h)

Ada Ciganlija

Paintball teren na Adi Ciganliji

Pripremite se za potpuno novu avanturu na Adi! Nakon intenzivnih radova, naš teren je prošao kroz potpunu transformaciju.

Budite među prvima koji će doživeti novu dimenziju adrenalina i zabave na našem renoviranom terenu. Uskoro otvaramo vrata za nezaboravno iskustvo koje će vas osvojiti iznova i iznova!

Zakazivanje termina je već počelo, zato požurite i zakažite svoj termin na vreme.

paintball tereni u Beogradu
Paintball u Beogradu - Paintball teren Kluz - Arena No1

Paintball teren Kluz

Paintball Kluz je novi teren u Beogradu koji će Vas ostaviti bez daha. Ovaj teren je savršen izbor za sve paintball entuzijaste koji traže novu, uzbudljivu avanturu.

Prostire se na površini od 800m2, a oronuli betonski zidovi, rđave cevi i burad ”radioaktivnog otpada” predstavljaju savršenu kulisu za neverovatnu paintball igru.

Paintball teren na Novom Beogradu, blok 44

Paintball Novi Beograd otvoren je 2019. godine. Zvanična adresa objekta je Nehruova 51b.

Paintball Novi Beograd ima površinu od 1000m2 i na jednom je nivou. Predviđen je za maksimalno 25 igrača. Prepreke su isključivo drvene uz dva vozila. Teren je dobro osvetljen.

Postoji i izdvojeni deo, zatvoren drvenim tablama, sa prozorima. Iz njega posetioci, koji ne igraju, mogu pratiti tok paintball igre.

Paintball teren na autokomandi

Teren se prostire na površini od 1400 m2 i najveći je zatvoreni paintball teren u Beogradu i okolini. Zakloni i prepreke su izrađene od drveta. Teren je odlično osvetljen. Minimalan broj učesnika na ovom terenu je 6 igrača.

Teren poseduje i klimatizovanu zonu od 200m2 namenjenu za odmor, posluženje hrane i pića.

Ovaj teren preporučujemo za proslavu dečjih rođendana (do 40 igrača), kao i za održavanje team building dešavanja za grupe do 20 odraslih igrača.

Call Now Button