Paintball za decu - jt splatmaster

Paintball za decu (JT Splatmaster) je blaža varijanta paintball-a, namenjena deci od 8 do 12 godina.

Najbitnija razlika u odnosu na regularni paintball je kinetička energija ispaljene kuglice. Regularna paintball puška ispaljuje kuglicu energijom od 5J dok je Splatmaster ispaljuje energijom od 1J. U praksi to znači da čak ni “neprijatni” pogoci neće biti neprijatni, jer je udarac slab.

Koliko je “snažan” udarac paintball kuglice ispaljene iz Splatmaster puške pokazuje demonstracija pucanjem u šaku sa razdaljine od 10cm koju skoro uvek izvodimo pred onima koje ne veruju da je ovaj tip zabave namenjen deci uzrasta od 8 do 12 godina.

Još jedna presudna razlika jeste masa same puške. Poredeći sa regularnom paintball puškom koja kompletirana ima masu od nekih 3,5kg, Splatmaster puška je sedam puta lakša.

Praksa je još jednom utvrdila da deca mlađa od 12 godina, nisu svesna kolikim intenzitetom pucaju, tako da za taj uzrast polu-automatski režim paljbe nije preporučljiv. Splatmaster je i taj problem rešio. Pre svakog pucanja, Splatmaster pušku je neophodno repetirati. Ovakav sistem pucanja znatno usporava intenzitet pucanja, te igru drži u granicama razumnog trošenja kuglica.

paintball za decu u paintball klubu Arena No 1
Paintball oprema za decu - Paintball Beograd Arena No1

Marker Field Blaster Blue Cal. 50 w/ Loader

Kada je reč o paintball-u za decu, sigurnost i prilagođenost su od najveće važnosti. Marker Field Blaster Blue Cal. 50 w/ Loader je sjajan izbor za mlađe igrače koji žele da uživaju u paintball avanturi. Ova oprema je specijalno dizajnirana za decu, pružajući im bezbednost, udobnost i zabavu tokom igre.

Sigurnost na prvom mestu: Marker Field Blaster Blue Cal. 50 w/ Loader je posebno prilagođen deci, sa manjim kalibrom od 0.50. To znači da je brzina ispaljivanja kuglica prilagođena deci, smanjujući rizik od povreda. Opremljen je i pouzdanim sistemom za sigurno ispaljivanje, koji zahteva odgovarajući pritisak kako bi se izbeglo slučajno okidanje.

Udobnost i kontrola: Ovaj Marker Field Blaster dolazi sa udobnom drškom koja se lako prilagođava veličini deteta. To znači da će se marker savršeno uklopiti u ruke deteta, pružajući im optimalnu kontrolu tokom igre. Pored toga, uključen je i spremnik (loader) za kuglice, koji omogućava brzo i jednostavno punjenje oružja.

Kvalitetna izrada: Marker Field Blaster Blue Cal. 50 w/ Loader je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Ova oprema je napravljena da izdrži i najintenzivnije paintball borbe, omogućavajući deci da se bezbrižno igraju.

Vaše dete će biti opremljeno vrhunskim markerom koji je prilagođen njihovim potrebama, omogućavajući im da uživaju u paintball avanturama na najbolji mogući način.

Sada je vreme da se dete pripremi za nezaboravne trenutke na paintball terenu!

Call Now Button