Leto u Beogradu je pravo vreme za istraživanje i uživanje u brojnim aktivnostima koje grad nudi. Od opuštanja na rekama, preko kulturnih manifestacija, do sportskih aktivnosti, Beograd ima ponešto za svakoga. Jedna od najuzbudljivijih i najinteresantnijih aktivnosti koju možete isprobati ovog leta je paintball ili laser tag.

Paintball klub Arena No1, sa više od 20 godina iskustva, nudi najbolje terene u gradu na četiri lokacije – Zvezdari, Novom Beogradu, Autokomandi i Adi Ciganliji. Ako tražite način da obogatite svoje leto u Beogradu i stvorite nezaboravne uspomene, paintball i laser tag su pravi izbor za vas.

 

ZAŠTO SU PAINTBALL I LASER TAG IDEALNE AKTIVNOSTI ZA LETO U BEOGRADU?

 

Leto u Beogradu - Paintball na Adi

Paintball i laser tag su igre koje kombinuju fizičku aktivnost, strategiju i timski duh. Idealne su za sve one koji žele da osete nalet adrenalina, poboljšaju svoju kondiciju i provedu kvalitetno vreme sa prijateljima ili porodicom. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, ove igre su dizajnirane da pruže izazov i zabavu svim učesnicima.

 

POGODNOSTI LETI:

  • OTVORENI TEREN NA ADI I KUPANJE NAKON IGRE

Jedna od najvećih prednosti leta u Beogradu je mogućnost paintball igre na otvorenom terenu na Adi Ciganliji. Nakon intenzivne sesije paintball-a, ništa ne prija više od rashlađivanja u reci i uživanja u sunčanju na plaži. Ada Ciganlija je poznata kao beogradsko more, a kombinacija adrenalinske igre i osvežavajućeg kupanja je nešto što ne smete propustiti ovog leta u Beogradu.

  • MANJE GUŽVE, BRŽI DOLAZAK

Leto u Beogradu je period kada mnogi stanovnici odlaze na godišnje odmore, što znači manje gužve u gradu. To omogućava brži i lakši dolazak do bilo koje lokacije terena. Bez stresa oko parkiranja i saobraćaja, možete se fokusirati na ono najvažnije – uživanje u igri.

  • SAVRŠENO VREME ZA ISPROBAVANJE NEČEG NOVOG

Leto u Beogradu - Paintball na Adi

Leto je period kada mnogi od nas žele da isprobaju nešto novo i drugačije. Paintball i laser tag pružaju upravo tu priliku. Ovo su aktivnosti koje će vam omogućiti da izađete iz svoje zone komfora, suočite se sa novim izazovima i stvorite uspomene koje ćete dugo prepričavati. Zamislite samo koliko će vaša avantura biti tema razgovora na sledećem okupljanju sa prijateljima.

 

KAKO SE PRIPREMITI ZA PAINTBALL I LASER TAG?

Ako ste novi u svetu paintball-a i laser tag-a, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da se bolje pripremite za igru:

  1. Obujte se udobno – Nosite obuću koja vam omogućava slobodno kretanje, a za prljanje ne brinite, boje se peru.
  2. Ne treba vam oprema – Svu zaštitnu opremu i markere dobijate od Arene.
  3. Hidratacija je ključna – Leto u Beogradu može biti vruće, pa je važno da pijete dovoljno vode pre i posle igre.
  4. Slušajte instruktore – Instruktori su tu da vam pomognu i osiguraju vašu bezbednost, zato pažljivo slušajte njihove savete i uputstva.

 

Ne čekajte više! Ove godine, vaše leto u Beogradu može biti ispunjeno avanturom, uzbuđenjem i neprekidnim smehom. Pozovite prijatelje, porodicu ili kolege i rezervišite svoj termin u Paintball klubu Arena No1. Pridružite se hiljadama zadovoljnih igrača i doživite letnju avanturu kakvu niste mogli ni da zamislite.

Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoje mesto na jednom od naših terena. Dođite, igrajte se, zabavite se i uživajte u svakom trenutku. Leto u Beogradu nikada nije bilo ovako uzbudljivo!

Rezervacije i informacije:

Vidimo se na terenu!

Call Now Button