Svet paintball-a je oduvek bio nešto posebno. Uzbuđenje, strategija, adrenalin – sve to čini paintball doživljajem koji se pamti. A na ovogodišnjem GamesCon-u, naš klub Arena No1 bio je epicentar te neverovatne avanture!

Ceo svet igara bio je na jednom mestu, a mi smo doneli pravu malu paintball arenu. Posetioci su imali priliku doživeti sve čari ove sjajne igre na jedinstven način. Kroz izazove, testiranje preciznosti, edukaciju i, naravno, nagrade za najsrećnije.

 

ADRENALIN I AKCIJA

Svi koji su se odvažili imali su priliku isprobati svoju preciznost i brzinu kroz testiranje pucanja iz paintball markera. Naša mini-arena s preprekama bila je mesto gde su se veštine i taktike spajale u jedinstveni doživljaj. Svaki hitac, svaka promašena meta – bila je prilika za učenje i napredak.

Paintball Arena No1 i GamesCon 2023.

 

EDUKACIJA KROZ ZABAVU

Nismo samo pružali priliku za fizičko iskustvo, već smo se posvetili i edukaciji. Naš stručni tim je bio tu da odgovori na svako pitanje o paintball markerima, pravilima igre ili savetima za početnike. Bilo je to korisno iskustvo za sve – od onih koji su prvi put čuli za paintball do iskusnih igrača.

 

TOČAK SREĆE I NAGRADE

Nagrade su uvek sjajan dodatak, zar ne? Uz naš točak sreće, svaki posetilac je imao priliku osvojiti vredne nagrade koje može iskoristiti u našem klubu. Čestitamo srećnim dobitnicima i očekujemo vas na paintball okršaju!

Paintball Arena No1 i GamesCon 2023.

 

ZAHVALNOST

GamesCon je za nas bio više od konvencije. Bilo je to mesto gde smo delili strast prema paintball-u sa ljudima koji su to doživeli prvi put i sa onima koji su već bili zaljubljenici u ovu igru. Videti osmehe na licima, osetiti uzbuđenje novih igrača – to su trenuci koji čine da se celi trud i priprema isplate.

Želimo se zahvaliti svima koji su posetili naš štand. Vaša energija nas motiviše da nastavimo da širimo ljubav prema ovom sportu i da se trudimo da budemo još bolji.

Neka svet bude obojen bojama paintball-a – Arena No1 je spremna za nova osvajanja!

Call Now Button