Paintball je sport koji brzo i neprestano raste. U svetu danas postoje profesionalne paintball lige. Ovaj sport je jako dinamičan i aktivan. Kao i svaki sport zahteva dobru kondiciju i dobre veštine. I baš kao i svaki drugi sport i peintbol se trenira. Dok profesionalci imaju jako intenzivne, svakodnevne treninge, rekreativci to čine najčešće 3 puta nedeljno.

Međutim paintball ostaje da bude asocijacija za dobru zabavu, aktivnost u kojoj mogu podjednako uživati potpuni amateri kao i profesionalci. Peintbol mogu igrati deca kao i odrasli, muškarci i žene, fizički aktivni i manje aktivni ljudi.

 

 

 

Peintbol je zdrav

Paintball je jedan od najaktivnijih sportova. Tokom igre možete očekivati puno trčanja, puzanja, čučanja, skakanja i još mnogo toga. Povrh toga, sve vreme ćete nositi pušku.

Igranje paintball-a pružiće vam trening za celo telo. Učiniće jako pozitivan kardio-vaskularni uticaj na vaš organizam. Aktiviraćete neke mišiće koji su slabo aktivni. Ako želite da budete zdravi ili ostanete zdravi, paintball vam može pomoći.

 

 

Dobar ublaživač stresa

Ne samo da će vam paintball pomoći da fizički ostanete zdravi, već́ i mentalno sposobni. Igranje peintbola je odličan način za ublažavanje stresa. Sve fizičke aktivnosti omogućavaju vam da izbacite energiju. Pomaže vam da zaboravite na nevolje i opustite se.

 

 

Paintball vas uči vas mnogim korisnim veštinama

Jedna od najvećih blagodati svih sportova je ta što sportiste uče dragocenim veštinama koje mogu da koriste u svom sportu i u svakodnevnom životu.

U paintballu neke od ovih veština uključuju: planiranje, donošenje odluka, istrajnost, timski rad, sportski duh i mnoge druge.

 

 

Dobar za izgradnju tima

Paintball je takođe fantastična aktivnost izgradnje tima o kojoj dosta timova i kompanija ne razmišlja. Ako imate grupu ljudi kojima želite da pomognete da se vežu, paintball je koristan i zabavan način za to.

Da biste pobedili u paintball takmičenju, ceo vaš tim mora da sarađuje. Na primer, ako je neko pod vatrom, ostali igrači treba da uskoče i pomognu mu da ga odbrane. Ovo uči saigrače da zavise jedni od drugih. Ovo takođe pomaže da naučite svoju grupu kako svaki pojedinac misli, koje su snage svake osobe i kako ceo tim može da sarađuje da bi bio uspešan.

Više o paintball team building-u možete nači ovde:

https://paintballbeograd.com/team-building/

 

Ostvarite i ojačajte prijateljstvo

Svi žele prijatelje, a sport je sjajan način da ih steknete. Mnogo je stvari o kojima možete razgovarati, jer ima puno akcije tokom igre. Ovo se posebno odnosi na paintball.

Ako se svi bave istim sportom, takođe znate da vam je bar jedno zajedničko. Možete započeti razgovor o paintballu i uskoro saznati da imate i mnogo drugih zajedničkih stvari.

Paintball druženja postaju sve češće jedan od najboljih vidova zabave. Do sada su mnoge momačke večeri, važne godišnjice i jubileji, kao i stotine rođendana obeleženi u našem paintball klubu. Peintbol rođendani su jedan od najuzbudljivijih i najdinamičnijih načina da obeležite rođendan:

https://paintballbeograd.com/za-igrace-starije-od-12-godina/

 

 

 

Paintball je uzbudljiv sport, ali pre svega paintball je zabava! To je šansa da se otresete svakodnevnih obaveza i obnovite svoj avanturistički duh. Kada adrenalin počne da pumpa, ne možete a da ne zavolite uzbuđenje igre!

 

Call Now Button