Imate problem da smislite dobru ideju za rođendansku zabavu u kojoj će vaše dete uživati? Imamo rešenje za vas! Paintball rođendan biće jedan od najboljih provoda za vaše dete i njegove ili njene drugare, provod koji će se dugo preprečavati. Deca su aktivna. Deca ne žele samo da sede i jedu grickalice, slatkiše i tortu, oni žele da se zabave! Jedan termin u paintball klubu Arena učiniće rođendan vašeg deteta jednom od najupečatljivijih zabava u njegovom životu. A njihovi prijatelji će o tome razgovarati nedeljama.

Da li su paintball rođendani bezbedni?

Tokom poslednjih 20 godina organizovali smo hiljade nezaboravnih rođendana za decu. Kada pozovete decu na paintball rođendan, prva briga je uvek ista – bezbednost. Paintball je statistički sigurniji od golfa. Paintball klub Arena vodi veliku brigu o ovim detaljima. Bogato iskustvo i reputacija nas obavezuju da uvek budemo na vrhunskom preofesionalnom nivou bezbednosne prakse. Instrukcije, postupci i sigurnosna oprema su takođe odgovarajuće pedantni i na visokom nivou. Naše osoblje je obučeno o svim najnovijim sigurnosnim standardima i sve vreme motri na bezbednost dece. Nošenje zaštitne maske, kombinezona i pancira sve vreme radi bezbednosti učesnika je obavezno. Skidanje maske na terenu je strogo zabranjeno. Nepoštovanje tog pravila, rezultira izbacivanjem igrača iz igre.

Od kog uzrasta deca mogu igrati paintball?

U paintaball klubu Arena organizujemo rođendane za decu starosti već od 8 godina. Za decu uzrasta 8-12 godina preporučujemo splatmaster paintball zabavu. Splatmaster uvodi decu u sport paintball-a. Igrači koriste lakše puške na opružni pogon koji puca manjom brzinom od standardne puške za paintball. Takođe, koriste se manje kuglice što znači da je pogodak mnogo blaži. Splatmaster je sjajna bezbolna zabava!

Kako funkcionišu paintball rođendani?

Na paintball rođendanima vi donosite samo tortu, sve ostalo je naša briga. Na vama je da izaberete neki od paketa koji vam najviše odgovara, a instrukcije, pravila bezbednosti, zaštitna oprema i pravila takmičenja će naše osoblje predočiti deci. U prostoru ispred poligona za igru, postavljeni su stolovi i klupe gde se deca mogu smestiti.

Koliko koštaju paintball rođendani?

Cene zavise od broja kuglica, veličine grupe i dana u nedelji. Da biste pronašli ponudu koja odgovara vašim potrebama i budžetu, pogledajte sledeći link: https://paintballbeograd.com/za-decu-od-6-do-12-godina/ ili nas kontaktirajte putem telefona (063 7 796 796) i daćemo vam ponudu prema raspoloživosti termina istog trenutka.     I na kraju, paintball je zabavan! Takođe, paintball je odlična fizička aktivnost. Svi koji se igraju odlaze sa ratnim pričama koje traju dugo. Za dečake i devojčice u paintball klubu Arena iskustvo juriša na mitraljesko gnezdo sa svojim najboljim prijateljima jednostavno je nezamenjivo iskustvo!

Call Now Button