Paintball i Covid-19

Arenin Paintball u Beogradu je potpuno bezbedan – i kad je u pitanju COVID-19 

Već ste znali da je Paintball potpuno bezbedna aktivnost, a da li ste znali da ste na paintball-u poptuno bezbedni i od koronavirusa? 
Paintball Klub Arena je od samog starta postavio vrlo rigorozne mere povodom zaštite učesnika i osoblja od COVID-19. 
Najpre, Paintball Klub Arena zahteva od svakog igrača, posetioca i zaposlenog da nosi masku u skladu sa merama suzbijanja epidemije koronavirusa. Ukoliko učesnici dođu na aktivnosti bez maske, dobiće je od našeg osoblja. 

 

Zatim, ističemo da mi praktikujemo socijalnu distancu radi sigurnosti naših igrača, navijača i zaposlenih. Molimo sve naše goste da se drže na socijalnoj distanci od barem 2m od ostalih gostiju i igrača. Držeći se distance obavljamo prvi, uvodni deo svakog programa, a to su saveti važni za vašu bezbednost i obuka koju sprovode naši instruktori. Opremu svaki učesnik dobija ponaosob tako što pojedinačno prilazi stolu na kom je spremna sva neophodna oprema, puške, maske i kombinezoni. 

Napominjemo da se naše maske posle svakog korišćenja dezinfikuju alkoholom. Pored maski, ista procedura se primenjuje i za puške. One se takođe dezinfikuju alkoholom. Posedujemo sopstvene veš mašine u kojima se peru svi kombinezoni bez izuzetka posle svakog korišćenja. Podstičemo sve učesnike da posle svakog dela takmičenja operu ili dezinfikuju ruke. 

paintball vs covid
paintball rodjendani beograd arena no1
I na kraju, Vaša bezbednost nam je uvek bila od najvećeg značaja. Zato smo savesno pristupili i novonastaloj situaciji. Prebrodićemo i ovaj izazov! 
Pobedićemo zajedno!
Call Now Button